АБРАЗИВИ

АБРАЗИВИ

 Фирма СР Абразиви и Инструменти ЕООД е ОТОРИЗИРАН партноьр за България на:


         

                


 - Пълна гама дискове за рязане с размери от 50 мм до 400 мм. Дискове за рязане с по-малко натоварване на машината, по малка загуба на материал, дължаща се на тънкия сряз. Намалено отделяне на топлина, по-малко мирис, бърз сряз, равномерно износване на диска. СУПЕР Качество!


 - 3D, Пресовани абразиви, Компресирани абразиви. Налични различни видове форми, размери и зърненост. 


Пресованите абразиви за съставени от 3-D мрежа от найлонови нишки, импрегнирани със смола,към която се добавят абразивните зърна. Така се създават пластове с определена плътност.Компресираните или пресованите абразиви са най-новото поколение в  3D абразивите.Пресованите абразиви са в пъти по-добри от стандартните абразивни материали. Скъсяват времето за обработка на дадена повърхност. Всъщност, пресованите абразиви се отличават по начина, по който съчетават агресивно действие с изключителен завършек. Подходящи за вътрешни и външни заварки.


Изключително подходящи за сваляне / премахване на боя, лакови покрития, особено в авто индустрията!

Премахване на старата боя до металната основа на детайла, без да нарушава гладкостта и формата на детайла.

Абразивите са подходящи и за премахване на ръжда, оцветявания, мръсотия и др.

ВАЖНО: Обработваната повърхност НЕ СЕ нагрява при работа с тези абразиви!

Не се нарушава финиша на обработваната повърност, при което се избягва последваща обработка с други абразиви за постигане на единен финиш.

Абразивите са подходящи за обработка на неръждаема стомана, мед, алуминий, титан, стомана, дърво.

Разнообразие от форми и размери.

- Карбофлексни дискове за шлайфане с размери от 115 мм до 230 мм. Дисковета са с висока производителност. Предназначени са за широк кръг операции и дълъг живот за всички материали, особено за алуминий и неръждаема стомана.

  - КЕРАМИЧНИ дискове за шлайфане с размери 125 мм, 150 мм, 180 мм и 230 мм. Изключителна производителност при шлайфане. Многократно по-дълъг експлоатационен живот в сравнение със стандартните дискове за шлайфане.

 - Ламелни дискове с размер 115 мм и 125 мм. Различни видове - прави, конусни, с пластмасова подложка, с фибър глас подложка, КЕРАМИЧНИ. Шлайфане без прегряване. Висококачествени дискове без задръстване, затъпяване или замазване.


 - RCD Комбинирани дискове за ъглошлайф от кече и шкурка. Подходящи както за грубо шлайфане и за финишна обработка. Подходящи за премахване на заварки и постигане на декоративен финиш само в една стъпка.


- Най - разнообразен асортимент на Фибър дискове с размери 115 мм и 125 мм на основа от хартия, филм и полиестер. Налични едрини от К24 до К240. Различен състав на шкурката - Ceramic, AlOx, Zirc, Ceramic + AlOx + Zirc, Compact Corn, TriZact

  - Широка гама от Велкро дискове с размери 115 мм, 125 мм и 150 мм на основа от хартия, полистер и памук. Разполагаме с едрини от К24 до К2500. Различни по вид - Без отвори, с 6 отвора, с 8 отвора, с 8+1 отвора. Различен състав на шкурката - Ceramic, AlOx, Zirc, Ceramic + AlOx + Zirc, Compact Corn, TriZact

  - Почистващи дискове и колела - Clean & Strip. Състоят е от синтетични фибри, абразивни зърна и смола. Подходящи за всички метали, особено за неръждаема стомана. Бързо и равномерно почистване на повърхностите. Не отнемат материал. Подходящи за почистване на боя, оксидация, заваръчни шевове, котлен камък, топлинно оцветяване. Отстраняване на епоксидни покрития, PVC основи, лепило, твърди оцветявания и др.

    - Ламелни колела от шкурка, кече и смесени с вътрешен отвор. Монтират се посредствеом фланци или дорник. Меки и гъвкави. Подходящи за обработка на вдлъбнатини и издатини. Работа без вибрация при обработка на ръбове и ъгли. Голям избор от размери и едрина на абразива, подходящи за всякакъв вид обработка.

- Ламелни колела с М14. Меки и гъвкави. Посредствор вътрешния отвор с резба М14, позволяват бърз и лесен монтаж на всички видове ъглошлайфи. Налични размери  125 мм с едрина на абразива от К40 до К320.


 - Ламелни колела от абразивно кече / скочбрайт / . Бърз и лесен монтаж на страндартен ъглошлайф посредством резба М14. Налични размери - 125 х 20 М14, едрина - К80, К180 и К280

    - Компресирани и слоести дискове за шлайфане и колела. Изключителен продукт!  Подходящи за премахване на груби заварки, почистване, изглаждане, гладък финиш до полиране. Икономисват време и разходи - само един ход от шлайфането на заваръчния шев до получаването на идеално гладка повърхност. Подходящи за всички материали, особено неръждаема стомана, титан и алуминий. Различни налични размери и едрина на абразива - от много груби до много финни. Изключително подходящи за почистване на ъглови заварки и трудно достъпни места.

   - Шлайф грифели от шкурка, кече, смесени, компресирани. Меки и гъвкави. Иделани за всякакви повърхности и материали. Разнообразие на размери и едрина на абразива. От Много груби до супер финни. Идеална комбинация от шкурка и кече, която спестява време и разходи. Идеални финишни резултати. Подходящи както за грубо шлайфане, така и до полиране. Лесен монтаж на прави шлайфове или бормашини посредством оста си с диаметър 6 мм.

 - Кечета, Шкурки и Смесени валяци за полиращи машини. Налични с централен отвор за монтаж на полир машини. Подходящи за всички стъпки на шлайфането - от грубо шлайфане до полиране. Разнообразие от размери и едрина на абразива.

  - Шайби за предполиране и полиране. Идеални за финишна обработка. Използват се със съответната полир паста. Налично разнообразие от размери на шайбите. Предлагаме полиршайби от сезал, памук, комбинация от сезал и памук. Подходящи за всички метали.

  - Дискове и колела от ФИЛЦ за полиране. Подходящи за всички метали. Разнообразие от видове и размери. Подходящи както за ръчни машини, така и за стационарни. Използват се в комбинация с паста за предполиране и полиране

 - Пасти за полиране. Налични различни видове. Подходящи за всички метали особено алуминий и неръждаема стомана. Разполагаме с пасти за всички стъпки на финишната обработка.

   - Камъни за шлайфане. Разнообразие от размери и типове.  Нлични камъни за шлайфане от Pure Pink Corundium, SiC, Resinoid, Cotton reinforced. Подходящи за всички видове метали и стъкло

 - Карбидни / Твърдосплавни фрези, грифели. Висококачествени с дълъг експлоатационен живот. Извънредно голяма мощност при рязане. Професионално снемане на стружка с най-добро качество на повърхостта. Разполагаме с различни размери, форми и тип на назъбване. Налични със стебла 3мм, 6 мм и 8мм. Подходящи за всички видове метали.

   - Телени четки от НЕРЪЖДАЕМ и стоманен косъм. Разнообразие от форми и размери. Подходящи за премахване на оксидация и почистване. Подходящи за всички метали

    - Шкурки и Кечета - Изключително разнообразие от размери, както и размери по поръчка на клиента, едрини от К24 до К2500, с различна основа - Полиестер, Памук, Хартия, Плат. С различен състав на шкурката - Ceramic, AlOx, Zirc, Ceramic + AlOx + Zirc, Compact Corn, TriZact

  - Кечета на ролка. Разполагаме с три основни размера 10м х 100мм; 10м х 115мм; 10м х 120мм; 10м х 150мм. Налично едрини от К80 до К1000. Предлагаме и други размери и едрини по запитване на клиента. Подходящи за ръчно шлайфане. Подходящи за всички метали и дърво.

- SUN-Fix дискове със специален захват Roll On и Turn On. Широка гама от дискове  с бърз захват. Различни типове абразив - различна по тип шкурка, кече, компресирани, Clean & Strip. Богата гама едрина на абразива - от много груба до супер финна. Изключително подходящи за трудно достъпни места. Налични размери на дисковете от 19 мм до 75 мм. Подходящи за използване при всички метали и дърво.

 - Различни видове по тип, вид и размер държачи за шкурка, Подложки за Фибър и Велкро дискове, Подложки за ръчно шлайфане, всякакви типове и видове шпиндели и дорници за ламелни колела


Сравнение на продукт (0)


Комби 2в1 Компресирани / 3D Абразиви

Комби 2в1 Компресирани / 3D Абразиви

НОВ!!!ПАТЕНТОВАН ПРОДУКТ БЕЗ ЕКВИВАЛЕНТ НА ПАЗАРА!Представяме на Вашето внимание 2 в 1 Компресирани ..

0лв без ДДС: 0лв

Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)