RCD Комбинирани дискове

Комбинирани ламелни дискове – RCD 125

Cibo RCD -диск ви позволява да шлайфате заваръчни шевове и да осигурите безупречно покритие в една стъпка. Тази революционна и универсално патентована иновация на Cibo се състои от два допълващи се абразивни материала, които осигуряват фантастични резултати с една единствена операция. В миналото опитен шлифовчик изискваше поне три операции, за да премахне напълно заваръчния шев. С RCD, неопитен потребител вече може да изпълни тази задача в една стъпка. RCD от Cibo ви дава огромно спестяване на време, значителни икономии на разходи и подобрено покритие.

Материал за работа:
Мед, месинг и бронз , Алуминий , Висококачествени сплави , Цветни метали , Неръждаема стомана

Приложения:
Отстраняване на ръжда . Предварително полиране . Довършителни леки заваръчни шевове. Довършителни ъгли и зъбци. Отстраняване и прецизиране на заваръчни шевове. Отстраняване и пречистване на заваръчни пръски. Отстраняване и пречистване на оксидация. Отстраняване и пречистване на шлайфащи линии. Довършителни заваръчни шевове. Отстраняване на обезцветяване на заварки. Отстраняване на покрития. Отстраняване на драскотини. Премахване на фрезови линии. Шлайфане

Свойства:
Комбинация от шкурка и кече.

Съвет:
Следвайте препоръчителната скорост (3600 – 6000 RPM) и ще видите драстично намаляване на вашите разходи за шлайфане, заедно със значително по-добро и най-вече по-равномерно покритие.

Факти:
Размерите на зърното VF (много фино), ME (средно) и CO (грубо) поддържат идеален баланс между отстраняване на материал и финална обработка.
От друга страна, с размерите на зърното UC (Ultra Coarse) и XC (eXtra Coarse), акцентът е повече върху възможностите за отстраняване на материал.

Спецификации
Тип диск: Комбиниран
Диапазон на зърнеността: VF-ME-CO-UC-XC
Тип зърно: Алуминиев оксид / Керамика
Диаметър: 125 мм
Водоустойчив: Не

CIBO

Свързани категории

Подобни продукти

3M-769F-Flap-Discs-125mm_3000x
3M™ 769F Ламелни дискове
BSK-SB_zoom_(2c4661463029fabfb7dbffe7c63612a4)
BSK-SB - Шкурки
RK700X-belt
RK700X ILUMERON - Безконечни ленти
ZK713X-belt
ZK713 Безконечни ленти
XK885Y
XK885Y CERAMIC Безконечни ленти
XK760X
XK760X CERAMIC Безконечни ленти

Запитване за продукт

Име *
Имейл *
Запитване
Политика за поверителност *