3M Cubitron II Безконечни ленти

3M™ Cubitron™ II Безконечни ленти за шлайфане .

3M™ Cubitron™ II предлага революционна производителност с 3M Precision-Shaped Grain върху подложка от полиестерен плат с тегло YF. Тази високоефективна лента съдържа помощно средство за шлайфане, което я прави идеална за приложения със средно до високо налягане върху неръждаема стомана и други екзотични сплави, заедно с въглеродна стомана, кобалтов хром и никелови сплави.

Проектиран за индустриални среди
Изключително бързото шлайфане и дългият живот на керамичното зърно правят тази шкурка идеална за индустриални среди. Устойчива на топлина, създава равномерно покритие през целия живот на продукта и помага за премахване на изгарянето по време на шлайфане на крайни зърна. Подложката от плат с тегло YF на 3M™ Cubitron™ II осигурява издръжливост, а минералът е свързан със смола към подложката за надеждна работа – дори при висока топлина и натиск. Идеален за роботизирано шлайфане и шлайфане
При приложения със среден и висок натиск, като например роботизирано шлайфане, е важно да изберете първокласна абразивна лента като бързо шлайфащата , дълготрайна 3M™ Cubitron™ II. Минералът в този тип шкурка непрекъснато се счупва на остри ръбове, за да продължи живота , намалявайки смяната и времето за престой в роботизирани клетки. Това помага да се увеличи максимално ефективността на клетката, което ви позволява да шлайфате повече детайли с една лента.

Лидер във високоефективните абразиви
3M™ Cubitron™ II вдигнаха летвата за високоефективни абразиви. Зърната се износват равномерно и осигуряват изключително дълъг живот и консистенция с по-малко натиск при шлайфане. Резултатът е, че продуктите Cubitron™ II надминават и издържат по-дълго от всеки конвенционален керамичен промишлен абразивен продукт на пазара, като увеличават максимално производителността и минимизират разходите.

Диапазон на зърненост: К36+ , 40+ , 60+ , 80+ , 120+

Диапазон на размери:

Ширина – от 3 мм ,

Дължина: до 8000 мм.

CIBO

Свързани категории

Подобни продукти

3M-769F-Flap-Discs-125mm_3000x
3M™ 769F Ламелни дискове
BSK-SB_zoom_(2c4661463029fabfb7dbffe7c63612a4)
BSK-SB - Шкурки
RK700X-belt
RK700X ILUMERON - Безконечни ленти
ZK713X-belt
ZK713 Безконечни ленти
XK885Y
XK885Y CERAMIC Безконечни ленти
XK760X
XK760X CERAMIC Безконечни ленти

Запитване за продукт

Име *
Имейл *
Запитване
Политика за поверителност *